Susanne Hansen den 21-08-2016
    Ankomst og parkering på Kattedamsvej
  • Anette Svarrer den 18-08-2016

Kære alle forældre på Aabybro Skole

Allerførst vil vi gerne sige jer tusind tak for opbakningen den 11. august ved åbningen af Aabybro Skole. Det var en helt fantastisk dag, som hele dagen igennem var præget af glade ansigter, latter og nysgerrige elever på rundtur i deres nye rammer. Det var dejligt!

Det nye skoleår er nu snart en uge gammelt, vi begynder at få en fornemmelse af hverdagen, livet i de nye rammer – og alskens glæder og udfordringer. Efterhånden som vi møder udfordringer, tager vi os af det – og det vi vurderer, der er særlig vigtigt for jer at vide noget om – skriver vi ud om på forældre-intra.

Generelt er det sådan, at borde og stole er på plads i alle klasselokaler, men at vi stadig mangler lidt rundt omkring i vores fælles lokaler, men det arbejdes der på. Interaktive tavler, smart-boards og opslagstavler er på plads i de fleste klasser, og vi satser på, at de er placeret alle steder med ugens udgang. Således skulle basis for undervisningen meget gerne være helt på plads.

På Banestien er der meget livlig trafik om morgenen pt. Dette skyldes bl.a., at skolen på Kattedamsvej kun kan tilgås fra denne side indtil, vi har fået de gamle skolebygninger væk på den anden side og lavet parkering til både cykler og biler på den anden side. Jeg vil opfordre jer til at tale med jeres børn om, at det i den midlertidige periode frem til jul, kan være en idé at trække cyklerne det sidste stykke ind til skolen, så vi minimerer risiciene for sammenstød mv. Efter jul skulle vi gerne være "på plads" på den anden side af skolen også.

Vi har på skolen fået en del henvendelser om muligheden for at forlade skolen før tid, da nogle elever gerne vil nå en bus hjem tidligere. Det er imidlertid sådan, at vi ikke fast kan dispensere elever fra undervisningen, altså er det ikke muligt fast at få lov til at forlade skolen før endt skoledag. Er der tale om enkeltstående tilfælde hen over et skoleår, kontaktes den pågældende elevs kontaktperson for en særaftale.

I den kommende tid får vi travlt med at prøve skolen af – og med at forberede os til skolens officielle åbning den 15. september 2016. Vi informerer jer om dagen snarest.

Vi håber, at I alle har børn, der oplever, at de er kommet godt i gang på en ny og spændende skole – og vi glæder os meget til samarbejdet med jer i det kommende skoleår.

På vegne af Aabybro Skoles ledelsesteam

Kristine Fooken Jensen